Telèfon: 964399010 Fax: 964399011 correu: 12002661@edu.gva.es Codi del centre: 12002661


20/2/13

Les universitats valencianes

Des del curs 1993/1994, les universitats valencianes, amb el suport de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, elaborem el Gripau com a suport a tots els centres valencians en què hi ha estudiants que es preparen per a l’accés a la universitat.
L’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar al vostre alumnat informació sobre les nostres universitats (plans d’estudis, docència en valencià, beques, serveis, etc.), diversos recursos informàtics en valencià i el Gripau, un material que els permet repassar alguns coneixements de llengua, de terminologia bàsica i de redacció que els ajuden a millorar els seus exàmens i, en concret, l’ús del valencià en les proves d’accés a la universitat.
La nostra voluntat és col·laborar amb els centres per millorar la preparació dels alumnes i oferir-los informació sobre els recursos formatius que trobaran en les universitats valencianes. El Gripau no és un manual ni pretén suplir la formació acadèmica programada; de fet, són unes recomanacions estilístiques i lingüístiques que no sempre figuren en els temaris.
Us agrairem que, a més d'enviar la informació als professors de valencià, feu arribar aquest recurs als alumnes de batxillerat de la manera que considereu més útil.
http://www.gripau.eu/
Servei de Política Lingüística de la Universitat de València
Àrea de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València
Servei de Política Lingüística de la Universitat d'Alacant
Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I
Unitat de Cultura, Extensió Universitària i Promoció Lingüística de la Universitat Miguel Hernández d'Elx

No hay comentarios: