Telèfon: 964399010 Fax: 964399011 correu: 12002661@edu.gva.es Codi del centre: 12002661


20/12/12

Un arbre solidari.
La idea és dinamitzar el nostre centre , donar-li un toc d’alegria i felicitat a tota la comunitat escolar, en aquestes dates tant especials de Nadal.
Com a conseqüència de la crisi econòmica i de les constants retallades, cada vegada disposem de menys diners per a mantenir les nostres famílies. A més, tots coneguem algun familiar, veío amicque han perdut el seu treball i que estan passant moments molt difícils.
Muntem aquest arbreun poc especial, ja que no ens queden diners per comprar-ne un o de fer-lo, per tant amb ell volem mostrar als nostres conciutadans, que hi ha solidaritat, i els que encara podem aportem el que podem per les persones més necessitades.
Enguany, l’arbre de Nadal ha sofert també la crisi. El muntem com hem pogut, amb la solidaritat de totsaquells que ens aportemallò que podem, contribuint de forma altruista, a ajudar les persones més necessitades.
Davall de l’arbre, anirem ficant els aliments i joguets recollits detots els col·laboradors:professors, alumnes, personal no docents, pares, mares...en definitiva, de tots aquells/es que vulguenparticipar en esta tasca solidaria.
La decoració del nostre singular arbre, serà de llumetes i el fil de la solidaritat i l’amistat que ens uneix a tots/es, com a símbol de felicitat.
Tot el que es replegue serà donat a una entitat benèfica (Caritas, o la Creu Roja). Tot aquell que porte alguna cosa ho ficarà en la part inferiorde l’arbre, i si té una targeta la podrà col·locar amb un escrit felicitant en el seu idioma a l’IES HONORI GARCIA,que som tots.
Estes targetes aniran col.locades o penjades en el fil solidari que estarà al voltant de l’arbre (escala) , el qual,estarà il·luminat amb llums que simbolitzaran la vida de les persones defenent col·lectius, nacions i cultures que coexisteixenen el nostre centre.
En la part superior,anirà una estrella que serà la que ens guiarà per treballar ,tots units ,ala recerca de temps millors.

José Franch Rius.

No hay comentarios: