Telèfon: 964399010 Fax: 964399011 correu: 12002661@edu.gva.es Codi del centre: 12002661


22/11/12

Presentació programa PALS

Ahir, 21 de novembre de 2012, va tindre lloc la presentació oficial del programa PALS (Programa d'Actuació Local Secundària), Aquest programa forma part del Programa-Contracte subscrit entre la Conselleria d'Educació i el nostre IES.

En el programa PALS participen alumnes dels tres centres de secundària de La Vall, 3 professores de secundària (cada una adscrita a un centre) i l'Ajuntament que aporta 3 monitors qualificats i una bidella. Amb aquest programa es pretén reforçar i donar suport a una sèries d'alumnes perquè milloren els seus resultats acadèmics i aquesta millora augmente la seua autoestima i confiança.

A l'acte de presentació van acudir: la Directora General d'Innovació, Ordenació i Qualitat Educativa, Beatriz Gascó Enríquez, la Directora Territorial Maria de la Fuente Esteve, l'inspector de zona Rogeli Santamaria Luna, l’alcalde de La Vall, Oscar Clavell, representats de les directives dels tres IES, els artífex del programa, Honori Garcia i Manoli Vilalta, membres dels claustres de professorat dels tres IES, les professores del programa, els monitors i també els pares i mares de l'alumnat participant.


 

No hay comentarios: